De ‘secret’ in De Werkversterking

 In Blog

Wat is de definitie van een secretaresse/secretaris? Iemand die koffie haalt? De lunch verzorgt? Als back-up nanny fungeert? Jaren geleden misschien, maar tijden zijn veranderd. Het woord secretaresse stamt af van het Latijnse “ secretarius” – wat geheim betekent. Klinkt logisch, aangezien je als secretaresse vaak de spil van de organisatie bent en op de hoogte bent van de ins en outs, oftewel: SECRETS.

Alleen, door de snelle digitale en technologische ontwikkelingen moet de ouderwetse secretaresse plaats maken voor de frisse en fruitige (business) assistent. We merken wel dat deze trend zich in Nederland iets langzamer ontwikkelt dan in het buitenland, waar de assistent op een gegeven moment doorgroeit naar een leidinggevende functie.

Wie inspeelt op deze ontwikkelingen in Nederland, is Candia Kuipers – verbinder, netwerker en eigenaresse van Het Secretaressebureau en Recruitmentbureau Spring@work met als resultaat De Werkversterking. Met De Werkversterking bundelt Candia de krachten van de beste professionals voorzien van een maatwerk advies voor ondernemers. Letterlijk aan de keukentafel samen de ambities vormgeven. De Werkversterking is er voor iedereen! Uiteindelijk heb je een goede fundering nodig om een sterk bouwwerk te realiseren.

Candia kijkt naar het groter geheel en ziet wat nodig is om voor organisaties als voor professionals de juiste persoon te plaatsen op de juiste job. Haar manier van verbinden onderscheidt haar ook. Vandaar dat de tijd nu daar is voor de volgende stap in haar carrière.

Welkom bij De Werkversterking!

Start typing and press Enter to search