Ben jij de marketing & sales assistent die zin heeft in een nieuwe uitdaging?

Onze Rotterdamse innovatieve opdrachtgever is werkzaam in het vastgoed. Zij zijn gevestigd op een prachtig historisch plekje in de stad en zijn op zoek naar een marketing & sales assistent die samen met de sales directeur zorgt voor de positionering van de organisatie. Daarnaast ben je betrokken bij het realiseren van de doelstellingen op het gebied van sales.

Je schrijft content en post nieuws op de website, LinkedIn en andere media platformen. Je beheert de website en zorgt dat deze altijd up to date is. Je helpt bij het ontwikkelen, vastleggen en bewaken van de Corporate Identity en het beheren van de marketingstrategie in samenwerking met de directie.

Je vervaardigt de bedrijfspresentaties en stelt offertes op. Ook zal je beurzen bezoeken om de laatste ontwikkelingen van markttrends te volgen en op basis daarvan te helpen bij de voorbereiding en het behalen van de salesdoelstellingen. Het opzetten en organiseren van klantevents behoort ook tot jouw taken.

Wat vraagt onze opdrachtgever?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in Marketing & Communicatie met minimaal 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent creatief, werkt nauwkeurig en bent zeer klant- en servicegericht. Resultaatgericht en gelijkwaardig samenwerken vind je belangrijk. Goede beheersing van Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign is een pré. Heb je ervaring met CMS-systemen dan scoor je bonuspunten. Daarnaast ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten woonachtig in de omgeving Rotterdam.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Zij bieden je een uitdagende functie in een heel leuk team, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Uiteraard een marktconform salaris, gunstige pensioenregeling en vakantiedagen, maar belangrijker nog, een leuke werkomgeving met een fijne en informele werksfeer dankzij leuke collega’s waarmee je samen tot het gewenste eindresultaat komt. Zij zijn een platte organisatie en helpen elkaar waar we maar kunnen. Tel daar een mooie werkomgeving in het gezellige Rotterdam bij op, en het plaatje is compleet!

Ben jij de marketing & sales assistent die wij zoeken stuur dan je CV met motivatie naar candiakuipers@dewerkversterking.nl.

Start typing and press Enter to search