Ik ben Candia Kuipers | verbinder | talentmanager | recruitment | ondernemer | resultaatgericht

 In Blog

De Werkversterking staat voor het versterken van teams en organisaties met het juiste talent. Binden, boeien en behouden! Strategisch talentmanagement en recruitment. Het professionaliseren van teams en processen. Dat is gelijk ook de kern van wat ik graag doe en wat ik kan. Waarom? Dit is de perfecte combinatie van zorgen voor het juiste talent binnen de juiste organisatie en efficiënte processen. Mijn motto is kort maar krachtig: ‘Er is altijd iemand die het kan’. Gek genoeg is dat ook zo! Dan moet je natuurlijk wel weten wat er nodig is, welke talent .. en dan kom ik in beeld.

Samen met de organisatie in kaart brengen welk talent er nodig is. Strategisch, tactisch en operationeel. Nu, en ook strategisch kijkend naar de toekomst. Welke ambities heb jij in jouw organisatie en hoe staat jouw organisatie straks klaar om jullie ambities en groei verder te realiseren. Wie en welk talent heb jij daar dan voor nodig? Helder krijgen welk talent is waar nodig! Gewoon met je voeten in de klei! Wat moet iemand kunnen, welke motivaties, drijfveren en talenten zijn er nodig?    

Geweldig om met deze vraagstukken #talentmanagement #werving #recruitment #behoud aan de slag te gaan! Wanneer ben ik tevreden? Als jouw organisatie en het talent in jouw organisatie en in de teams tevreden zijn.

Hoe zorg je ervoor dat het nieuwe talent ook behouden blijft voor jouw organisatie? Het behoud en blijven binden en boeien binnen jouw organisatie. Hoe blijven jouw talenten zich ontwikkelingen en nog belangrijker .. wat doet jouw het liefst? Welke talenten zet jouw talent in? 

Waar mag je mij voor bellen? Ik werk graag samen met mensen in ambitieuze organisaties. Ik krijg complimenten als #verbinder, #netwerker #goedegesprek voeren #drive en #positieve #energie. Wat doe ik het liefst? Samen professionaliseren met het juiste talent en efficiënte processen naar een volgend level met concrete resultaatafspraken! Want uiteindelijk is het het resultaat dat telt. 

Kortom, mocht je willen samenwerken dan gaan we voor:

# commitment en investeren in de samenwerking;
# positiviteit en werkplezier;
# afspraak is afspraak;
# vertrouwen .. want er is altijd iemand die het kan.

Geldt dit ook voor jou dan mag je mij bellen. 

Warme groet
Candia 06 83034031

Start typing and press Enter to search