Ik ben Candia Kuipers | ondernemer | commercieel | recruiter

 In Blog

De Werkversterking staat voor het versterken van teams en organisaties. Dat is gelijk ook de kern van wat ik graag doe en wat ik kan! Waarom? Dit is de perfecte combinatie van zorgen voor de beste match ever! Mijn motto is kort maar krachtig: ‘Er is altijd iemand die het kan’. Gek genoeg is dat ook zo! Dan moet je natuurlijk wel weten wat je zoekt en dan kom ik in beeld.

Samen met de ondernemer in kaart brengen wat nodig is. In dit proces ook meedoen in de organisatie om dit helder te krijgen! Gewoon met je voeten in de klei! Wat moet iemand kunnen en wie past er in de organisatie?   

Geweldig om met dit vraagstuk aan de slag te gaan! Wanneer ben ik tevreden? Als de ondernemer en de professional op basis van een top advies en de beste match een volgende stap kunnen maken.

Opdrachtgever en kandidaat blij = Candia blij!

Ik werk graag samen met mensen in organisaties, klein of groot, voor mij allebei interessant. Ik krijg vaak terug dat ik een verbinder ben, met een enorme drive en positieve energie om de zaken te regelen. Ik pak de zaken op en plan deadlines en maak resultaatafspraken. Want uiteindelijk is het het resultaat dat telt. 

Kortom, mocht je willen samenwerken dan geldt voor mij

        Een  lange termijn investering in de samenwerking;
        Positiviteit en werkplezier;
        Afspraak is afspraak;
        Er is altijd iemand die het kan.

Geldt dit ook voor jou dan mag je mij bellen. 

 

Start typing and press Enter to search