jack-gisel-583627-unsplash

De beste professional voor de job!

Project- en Business Management

Als ondernemer run je je business. Dit betekent een drukke agenda, focus op nieuwe business, het organiseren van je sales, je financiƫn en het onderhouden van de relatie met je opdrachtgevers. De Werkversterking biedt ondernemers advies en een sterk team om groei te realiseren en te borgen.
Hoe? Door het inzetten van de beste professional die jouw business kent.
Ons team heeft expertise in Welzijn & Zorg, Human Resources, Marketing & Communicatie |Vormgeving; Social Media en Sales & Accountmanagement en finance.

Dit klinkt als ideaal en dat is het ook!

Naast project- | business versterking adviseren wij u over de mogelijkheden voor het inzetten van versterking en het profiel van een mogelijke kandidaat.
Ook kunt u gebruik maken van onze volgende diensten, wanneer u op zoek bent naar vaste versterking binnen uw organisatie.

Werving & Selectie

Samenwerking tussen De Werkversterking en de opdrachtgever is gebaseerd op een uitgebreide intake om de vacature zo helder mogelijk te krijgen. De Werkverserking selecteert en presenteert de beste professionals aan de opdrachtgever, waarna de professional direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. De Werkversterking faciliteert het administratieve proces.
Investering: De Werkversterking berekent een vast percentage van het bruto jaarsalaris!

Detachering

Samenwerking gebaseerd op een detacheringscontract met een vaste begin en einddatum. De Werkversterking selecteert en presenteert de beste professionals, waarna de professional in de vorm van een detachering (project) werkzaamheden gaat uitvoeren voor opdrachtgever met een vast uurtarief. De Werkversterking faciliteert het administratieve proces.

Uitzenden

Samenwerking gebaseerd op een uitzendovereenkomst tussen De Werkversterking en de professional. De Werkversterking selecteert en presenteert de beste professional, waarna de professional op basis van uitzenden diensten gaat verrichten bij opdrachtgever. De Werkversterking faciliteert het administratieve proces. Voor uitzenden geldt 1000 gewerkte uren.

Bemiddeling freelancers

Samenwerking gebaseerd op een overeenkomst tussen de freelancer en De Werkversterking. De professional werkt vanuit zelfstandig ondernemerschap. De Werkversterking verzorgt de selectie en presentatie en organiseert het administratieve proces. De professional geeft commitment voor een tijdelijke opdracht.

Recruitment

Onze recruiter werft en selecteert de beste professional via uw eigen social media platform (indien beschikbaar), uw eigen netwerk (indien gewenst) voor een vast tarief per uur. De kandidaten worden geselecteerd en aan u voorgesteld, waarna de eindgesprekken samen met u kunnen worden gevoerd. De recruiter biedt ondersteuning in het administratieve en contractuele aspect tot ondertekening van de arbeidsovereenkomst.

thomas-griesbeck-374582-unsplash

Start typing and press Enter to search