jack-gisel-583627-unsplash

De beste professional voor de job!

Strategisch talentmanagement

Als organisatie het juiste talent werven? Hoeveel medewerkers heb ik nodig? Wat zijn de vaardigheden, talenten en welke kennis is er nodig om mijn ambities waar te maken? De Werkversterking biedt organisaties advies om een sterk team én groei te realiseren en te borgen.
Hoe? Door  het inzichtelijk maken van het potentieel talent binnen uw eigen organisatie. Zo is het maar net!

 

Strategisch Recruitment

Het werven van het juiste talent is een vak apart! Strategisch recruitment | talent acquisition gaat om het werven van het beste (toekomstige) talent voor jouw organisatie. Met de krapte op de arbeidsmarkt is creativiteit en het ‘anders’ benaderen van het potentieel op de arbeidsmarkt een must.
Hoe? Durf buiten de kaders te denken! Jobcarving, jobcrafting en focus op skills zijn hierbij essentieel. Ook fit, vitaal en duurzame inzetbaarheid zijn een belangrijke pijler voor ons toekomstig arbeidsmarktpotentieel.

 

Binden Boeien en Behouden

Het binden van talent is essentieel om de juiste medewerkers met jouw organisatie te laten kennismaken. Aansprekende vacatures en goede positionering van jouw werkgeversmerk versterken jouw brand.

Na binden is boeien de volgende stap in de onboarding! Onboarden, boeien en  behouden doe je gedurende de hele loopbaan van de talenten binnen jouw organisatie. Dit kan op verschillende manieren. Maatwerk is hierbij essentieel, aangezien ieder talent uniek is.

Projectbureau

De Werkversterking biedt projectmanagement op het gebied van de inrichting van de flexibele schil, externe inhuur. Op basis van een uitgewerkt project | programmaplan wordt De Werkversterking gevraagd het project te realiseren. De expertise op projecten betreft talentmanagement opzetten; strategisch recruitment inrichten. Het schrijven creatieve vacatureteksten en het werving, binden en boeien van het juiste talent.

 

Interim opdrachten

Samenwerking gebaseerd op een overeenkomst tussen de interim specialist en De Werkversterking. De interim opdracht wordt aangegaan voor een vast aantal uren voor een vaste periode, tegen een vast uurtarief. Expertise #talentmanagement #TMA #recruitment #SPP #werving #onboarding #behoud

 

Talent Acquisition

Het recruiten van het beste talent voor jouw organisatie. Werving via social media voor een vast tarief per uur. De kandidaten worden geselecteerd en aan jouw organisatie voorgesteld, waarna de eindgesprekken samen met jou worden gevoerd. De talent acquisiton specialist is expert en organiseert en adviseert op het werving, selectie en onboarding traject.

thomas-griesbeck-374582-unsplash

Start typing and press Enter to search