Voor onze opdrachtgever een internationale adviespraktijk zijn wij op zoek naar een secretaresse die fulltime (32 – 40 uur) beschikbaar is en affiniteit en/of interesse heeft in een (juridische / notariële) uitdaging.

De werkzaamheden bestaan uit het beheer van de agenda van de partner(s) waar je voor werkt. Je behandelt mail en telefoon. Je bent verantwoordelijk voor ondersteuning van de notaris en zijn team en voor de afhandeling van de post, filen van dossiers en archiefzaken. Daarnaast zorg je dat alle overige werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Dit betekent het uitwerken van akten en verzorgen van legalisaties en declaraties.

Verder ben je mede organisator van cliëntevents en overige meetings en bijeenkomsten met externe sprekers en partijen.

Dienstverband/Industrie

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde secretaresse die sociaal en nuchter is, gevoel voor humor heeft, een beetje sportief, en graag aansluit bij de gezellige teamuitjes. Je bent gewend hard te werken en snel te schakelen.

Zij zijn een klein team en het is belangrijk dat de persoonlijkheid past in het team.

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Je hebt een secretariële opleiding afgerond en enkele jaren ervaring. Juridische ervaring en specifiek notariaat is een pre. Je bent fulltime beschikbaar (32 uur mag ook) en woonachtig in de regio Amsterdam. Het kantoor is gevestigd op een prachtig stukje in het Centrum van Amsterdam.

Mocht je willen solliciteren, mail dan je CV en motivatie naar candiakuipers@dewerkversterking.nl.

Start typing and press Enter to search